Specchiasol

Specchiasol se rađa 1973. zahvaljujući iluzijama i naporima osnivača Giuseppe Maria Ricchiuto, aktualnog predsjednika grupe Specchiasol. U tom trenutku nitko nije mogao predvidjeti razvoj prirodnih terapija, ali osjećaj za prirodni sektor i genijalna poduzetnička intuicija bili su plodno tlo za kvalitetan razvoj tvrtke.
U Specchiasolu biljke punopravno ulaze u znanstvene laboratorije, bolnice, univerzitetske klinike, postavljajući tako temelje moderne fitoterapije.

Geslo koje je pratilo razvoj tvrtke osmislio je sam osnivač tvrtke: „fitoterapija nije moda već kultura.“
Uspjeh tvrtke Specchiasol počiva na stoljetnoj tradiciji upotrebe ljekovitog bilja u kombinaciji s najnaprednijim znanstvenim istraživanjima, tehnologijama i marketingom.
U tvrtki Specchiasol prirodna medicina se ne suprotstavlja tradicionalnoj medicini nego se međusobno nadopunjuju i prožimaju.

Grupa Specchiasol

Danas je grupa Specchiasol lider na tržištu prirodnih dodataka prehrani u Italiji. Specijalizirana je za prirodne proizvode koji kombiniraju tradiciju s najnovijim znanstvenim dostignućima i tehnologijama.

  • Odjel za dijetetske i farmaceutske proizvode (dodaci prehrani)
  • Odjel za kozmetiku i njegu kose i vlasišta
  • Bioekološki uzgoj ljekovitog bilja u Specchi, provinciji Lecce
  • Botanički laboratorij za odabir i eksperimente
  • Ekobiološki uzgoj oficijelnog ljekovitog bilja u Ferrari, Monte Baldo
  • Izdavačka kuća – G.M. Ricchiuto


Zahvaljujući činjenici da je uspio pomiriti ljubav prema fitoterapiji s poduzetničkim duhom, G.M. Ricchiuto je danas na čelu tvrtke koja je lider na međunarodnom tržištu fitoterapeutstkih proizvoda. Ističe se spremnošću da odgovori konkretnim potrebama tržišta u stalnom razvoju. Specchiasol blisko surađuje s vodećim međunarodnim akademskim krugovima. Trenuto surađuje s brojnim renomiranim sveučilištima: Milano, Pavia, Verona, Padova, Modena, Ferrara, Urbino, Perugia, Rim i Caserta.

Lady Epid
Ferzym Junior
Stevygreen tablete
Influepid Plus Effervescente
酒酿蛋适合哺乳期妇女通利乳汁。B族维生素有促进乳汁分泌的作用丰胸产品。醪糟里含有少量的酒精,而酒精可以促进血液循环,有助消化及增进食欲的功能丰胸酒酿蛋。乳母的饮食增加,营养充足,乳汁自然会量多质优。酒酿加水适量,微波2分钟左右即可,或制成酒酿蛋丰胸方法、酒酿汤圆。月经来潮前早晚食用一次,效果更佳。粉嫩公主正品
Sva prava pridržana © EUROMAND d.o.o. , Široki Brijeg
Dizajn i programiranje © REMEDIJA