Specchiasol

Specchiasol se rađa 1973. zahvaljujući iluzijama i naporima osnivača Giuseppe Maria Ricchiuto, aktualnog predsjednika grupe Specchiasol. U tom trenutku nitko nije mogao predvidjeti razvoj prirodnih terapija, ali osjećaj za prirodni sektor i genijalna poduzetnička intuicija bili su plodno tlo za kvalitetan razvoj tvrtke.
U Specchiasolu biljke punopravno ulaze u znanstvene laboratorije, bolnice, univerzitetske klinike, postavljajući tako temelje moderne fitoterapije.

Geslo koje je pratilo razvoj tvrtke osmislio je sam osnivač tvrtke: „fitoterapija nije moda već kultura.“
Uspjeh tvrtke Specchiasol počiva na stoljetnoj tradiciji upotrebe ljekovitog bilja u kombinaciji s najnaprednijim znanstvenim istraživanjima, tehnologijama i marketingom.
U tvrtki Specchiasol prirodna medicina se ne suprotstavlja tradicionalnoj medicini nego se međusobno nadopunjuju i prožimaju.

Grupa Specchiasol

Danas je grupa Specchiasol lider na tržištu prirodnih dodataka prehrani u Italiji. Specijalizirana je za prirodne proizvode koji kombiniraju tradiciju s najnovijim znanstvenim dostignućima i tehnologijama.

  • Odjel za dijetetske i farmaceutske proizvode (dodaci prehrani)
  • Odjel za kozmetiku i njegu kose i vlasišta
  • Bioekološki uzgoj ljekovitog bilja u Specchi, provinciji Lecce
  • Botanički laboratorij za odabir i eksperimente
  • Ekobiološki uzgoj oficijelnog ljekovitog bilja u Ferrari, Monte Baldo
  • Izdavačka kuća – G.M. Ricchiuto


Zahvaljujući činjenici da je uspio pomiriti ljubav prema fitoterapiji s poduzetničkim duhom, G.M. Ricchiuto je danas na čelu tvrtke koja je lider na međunarodnom tržištu fitoterapeutstkih proizvoda. Ističe se spremnošću da odgovori konkretnim potrebama tržišta u stalnom razvoju. Specchiasol blisko surađuje s vodećim međunarodnim akademskim krugovima. Trenuto surađuje s brojnim renomiranim sveučilištima: Milano, Pavia, Verona, Padova, Modena, Ferrara, Urbino, Perugia, Rim i Caserta.

Cotidierbe
No Colest
Leni gel
Lady Epid
Ferzym Junior
Epid junior pastile
Epid sprej za nos
Epid junior sprej za usta
Epid flu junior
Ferrogreen sirup
Leni kapsule
Pausa kapsule
Stevygreen vrećice
Stevygreen tablete
酒酿蛋适合哺乳期妇女通利乳汁。B族维生素有促进乳汁分泌的作用丰胸产品。醪糟里含有少量的酒精,而酒精可以促进血液循环,有助消化及增进食欲的功能丰胸酒酿蛋。乳母的饮食增加,营养充足,乳汁自然会量多质优。酒酿加水适量,微波2分钟左右即可,或制成酒酿蛋丰胸方法、酒酿汤圆。月经来潮前早晚食用一次,效果更佳。粉嫩公主正品
Sva prava pridržana © EUROMAND d.o.o. , Široki Brijeg
Dizajn i programiranje © REMEDIJA