O NAMA - EUROMMAND d.o.o.
Godine 1996. u Širokom Brijegu nastaje firma 'Euromand' koja se prvenstveno bazirala na prodaju i distribuciju dječje hrane Milupa. Zbog svoje izuzetne kvalitete brand Milupa je prepoznat na našem tržištu te i firma Euromand godine 2001. stječe pravo ekskluzivnog zastupnika za područje BiH.

Obzirom kako je Milupa jedan od najvećih i najboljih svjetskih proizvođača dječje hrane, koji svoj rad temelji na najnovijim znanstvenim dostignućima i Euromand se svojim radom pozicionira u firmu koja pod logom 'Mother & Child Company' uspješno zadržava povjerenje svojih kupaca.

Vođen konstantnim razvojem te s ciljem pružanja najboljeg, Euromand upotpunjuje svoj program 'Biofarm' ljekovitim biljem i dijetetskim preparatima, te sljedećim svjetski poznatim proizvodnim markama: 'Sebamed', 'Pullmol', Santiveri, 'Mediplast'.

Danas, 12 godina nakon, zadovoljstvo nam je što smo na naše tržište donijeli proizvode koji se odlikuju izuzetnom kvalitetom te na taj način stvorili firmu koja se brine za razvoj i zdravlje potrebno od prvog dana.
Sva prava pridržana © EUROMAND d.o.o. , Široki Brijeg
Dizajn i programiranje © REMEDIJA