Composite Warming Palette
Euro-Mand Naslovnica > Composite Warming Palette

Composite Warming Palette

224
MPF
Opis proizvoda

Composite Warming Palette

Predstavljamo prvu MPF kompozitnu paletu za zagrijavanje. Ova jedinstvena inovacija osmišljena je kako bi kompozit dovela do podatnije konzistencije koja pomaže korisniku u manipuliranju kompozitom prilikom restauriranja ispuna malog ili dugog raspona, posebno kada je potrebna opsežna prilagodba gingive u hibridnim slučajevima.

Kutija palete izrađena je od polikarbonatnog materijala koji se zove "Makrolon" i ima stabilna UV svojstva koja sprječavaju da izravna UV svjetlost polimerizira kompozit unutar ladice. Nadalje, poklopac kutije za palete ima mogućnost da ostane otvoren na bilo kojoj visini koju želite, kako bi se spriječilo izravno svjetlo iz okoline vašeg laboratorija.

Staklena ploča se zagrijava preko elementa zalijepljenog za dno staklene ploče koji je spojen preko plastičnog konektora koji je spojen na elektroniku na glavnom tijelu palete. Staklena ploča je debljine 6 mm, kako bi se izbjegao rizik od loma na različitim temperaturama.

Paleta ima gumb za uključivanje/isključivanje u gornjem desnom kutu unutarnje palete. Isti gumb može promijeniti temperaturu LCD zaslona iz Celzija u Fahrenheite jednostavnim pritiskom. Ako držite On/Off 3 sekunde, paleta se isključuje.

LCD zaslon prikazuje temperaturu stvarne staklene ploče u Celzijusu ili Fahrenheitu i može se povisiti ili sniziti pomoću +| - gumbi. Kada se odabere željena temperatura, paleti će trebati nekoliko minuta da postigne željene razine temperature.

Paleta dolazi s strugačem s oštricom koji se koristi za čišćenje staklene ploče od kompozitnih ostataka bez grebanja staklene površine. Nakon što se kompozitna uspomena ukloni sa stakla strugačem, staklenu površinu možete obrisati čistim papirnatim ručnikom i alkoholom kako biste očistili

Paleta će se automatski isključiti nakon 5 sati u slučaju da je uređaj greškom ostavljen uključen.

 

2021© Copyright - Euromand.com | Sa Vama kroz zdrav život.
EURO MAND d.o.o.