Dianatal porođajni gel
Euro-Mand Naslovnica > Dianatal porođajni gel

Dianatal porođajni gel

032
Tentan AG
Opis proizvoda

DIANATAL POROĐAJNI GEL

Dianatal porođajni gel u rodnici stvara glatki bioadhezivni film koji smanjuje sile trenja. To pomaže bebi da lakše klizi kroz porođajni kanal.

KAKO SE PRIMJENJUJE?

Dianatal porođajni gel primjenjuje se u aktivnoj fazi poroda nakon svakog vaginalnog pregleda. Optimalno je započeti primjenjivanje kod 3-4 cm otvorenosti grlića maternice.

Dianatal treba koristiti tijekom čitavog porođaja. Nanosi se 3-5 ml Dianatal-a pomoću specijalno dizajniranog aplikatora na tubi ili ručno.

Primjena Dianatal porođajnog gela uzastopno se vrši u intervalima od jednog do četiri sata kako bi se osigurao optimalni lubrikativni film na porođajnom kanalu i porođaj učinio sigurnijim i lakšim za majku i bebu.

KAKO DIANATAL DJELUJE?

Dianatal porođajni gel pomaže u smanjenju trenja tijekom porođaja i tako čini porođaj djeteta lakšim, kraćim i nježnijim.

Dokazano je da Dianatal porođajni gel skraćuje fazu istiskivanja za 30%, te također skraćuje ukupno trajanje poroda do 30%. Klinički dokazano smanjuje potrebu za epiziotomijom za više od pola.
Kod svakog vaginalnog poroda majka troši puno energije kako bi rodila dijete. Kod dužih poroda razina energije majke i nerođene bebe primjetno pada.

Iako je beba okružena amnionskom tekućinom i sebumom, uslijed djelovanja sile trenja između tkiva majke i djeteta, ne klizi lako kroz porođajni kanal. Dianatal porođajni gel služi smanjenju trenja i omekšavanju kože kako bi beba lakše kliznula kroz porođajni kanal.

DA LI JE DIANATAL BEZOPASAN ZA MENE I MOJU BEBU?

Dianatal gel siguran je i za majku i dijete. Podnošljivost i sigurnost gela opsežno su ispitana, te nisu uočena nikakva neželjena djelovanja (nuspojave) na više od 100.000 porođaja.

TREBA LI POSTOJATI ODOBRENJE GINEKOLOGA ZA KORIŠTENJE GELA?

Potrebno je informirati svog liječnika ili primalju da želite koristiti Dianatal gel tijekom poroda.

2021© Copyright - Euromand.com | Sa Vama kroz zdrav život.
EURO MAND d.o.o.