Milupa

Milupa je osnovana 1921. god. u malom njemačkom gradiću Friedrichdorfu, kao obiteljska tvrtka Emila Pauly-ja. Tijekom godina tvrtka se uspješno razvijala stvorivši niz mliječnih dječjih formula od kojih su najpoznatije: Nektarmil (1953.), Miluvit (1959.), Milumil (1964.), pa Aptamil (1968.).

Nizozemska tvrtka Nutricia kupuje 1995. godine tvrtku te postaje partner u koncernu NUMICO (skr. Nutricia, Milupa, Cow&Gate).

Nutricia je osnovana u Nizozemskoj 1901.godine.

Zdravstveni radnici širom svijeta prepoznaju ime Nutricije kao važnog čimbenika u prehrani. Specijalizirani su u profesionalnoj zdravstvenoj njezi koja je podijeljena u tri principalna polja:

  • Nutricia clinic
  • Dijetetski proizvodi
  • Dječije formule

Nutricija ispunjava kod SZO (Svjetske zdravstvene organizacije) o komercijalizaciji nadomjestaka majčinom mlijeku.
Kao dio Nutricije je Milupa vodeći proizvođač dječje hrane u Europi, ali i poznata širom svijeta. Sav svoj rad temelji na najnovijim znanstvenim i tehnološkim znanjima surađujući s pedijatrima i nutricionistima iz cijelog svijeta, slijedeći ideju da najmlađi zaslužuju najbolje!

Stalnim napretkom u tehnološko – medicinskom smislu i radom vrhunskih stručnjaka na području zdravlja Milupa je prva, 1986. uvela taurin u mliječne formule, a 1993. LCP (dugolančane višestruko nezasićene masne kiseline), 2001. drugu generaciju LCP-a.

Također, među prvima je svoje formule obogatila prebioticima, koji imaju ulogu kao i prebiotici sadržani u majčinom mlijeku. Najvažniji čimbenik u čovjekovom životu je rana, kvalitetna i prilagođena prehrana.

Zbog toga Milupa je prilagodila širok spektar dječjih mliječnih formula, koje osiguravaju optimalan rast i razvoj djeteta za svaku bebicu ponaosob, a roditeljima pruža spokoj dajući im na znanje da su nutritivne potrebe njihova djeteta osigurane u najkvalitetnijim Milupa formulama, te da je osoblje koje zastupa Milupa proizvode uvijek na raspolaganju svojim znanjem i iskustvom u prehrani dojenčadi.

Aptamil 1
Aptamil 2
Aptamil 3
Aptamil Premature
Aptamil Pregomin ADC
Aptamil Lactose Free
Aptamil AR
Aptamil Comfort
Milumil 1 400 grama
Milumil 2 400 grama
Milumil 3 400 grama
Sva prava pridržana © EUROMAND d.o.o. , Široki Brijeg
Dizajn i programiranje © REMEDIJA