Aptamil 3
Brand : Milupa

Aptamil® 3 Pronutra™ - ADVANCE
Prijelazna hrana za dojenčad od 12 mjeseci

Prijelazna hrana za dojenčad od 12 mjeseci
Aptamil 3® prikladan je za dojenčad od 12 mjeseca i može se davati kao nastavak nakon bilo koje prijelazne hrane za dojenčad.

JEDINSTVEN PROCES NASTANKA PROIZVODA
Više od 40 godina, naš NUTRICIA tim od preko 500 znanstvenika i eksperata, bavi se pionirskim istraživanjima kako bi razumjeli na koji način majčino mlijeko potiče razvoj i zadovoljava prehrambene potrebe vašeg dojenčeta.

Naše znanje o majčinom mlijeku i prehrani u ranom djetinjstvu omogućilo nam je da razvijemo našu provjerenu recepturu hrane za dojenčad nakon prestanka dojenja: Aptamil ® Pronutra™-ADVANCE. Posebno je prilagođena prehrambenim potrebama vašeg djeteta nakon navršenih 10 mjeseci kao nadopuna dojenju ili kao nastavak nakon početne hrane za dojenčad.

Aptamil® Pronutra™ – ADVANCE ujedinjuje našu posebnu mješavinu hranjivih sastojaka s inovativnim proizvodnim procesom.

PROIZVOD SADRŽAVA
JEDINSTVENI POSTUPAK Pronutra™ADVANCE ujedinjuje našu posebnu kombinaciju hranjivih sastojaka s inovativnim proizvodnim procesom.

Podržava imunosni sustav*

Vitamini C i D **: doprinose zdravlju imunosnog sustava
HMO 3´GL: HMO oligosaharidi humanog mlijeka su važni prirodni sastojci majčinog mlijeka. HMO 3´GL je proizveden našim jedinstvenim proizvodnim procesom
GOS/FOS: naša patentirana mješavina vlakana i LCPa*** (DHA**/ARA)
LCP: DHA** (omega-3) i ARA (omega-6)
ALA** (omega-3): podržava normalan razvoj mozga i nervnih stanica vašeg dojenčeta
* putem vitamina C i D (propisano zakonom o hrani za dojenčad)

酒酿蛋适合哺乳期妇女通利乳汁。B族维生素有促进乳汁分泌的作用丰胸产品。醪糟里含有少量的酒精,而酒精可以促进血液循环,有助消化及增进食欲的功能丰胸酒酿蛋。乳母的饮食增加,营养充足,乳汁自然会量多质优。酒酿加水适量,微波2分钟左右即可,或制成酒酿蛋丰胸方法、酒酿汤圆。月经来潮前早晚食用一次,效果更佳。粉嫩公主正品
Sva prava pridržana © EUROMAND d.o.o. , Široki Brijeg
Dizajn i programiranje © REMEDIJA